Valami új...

Lehet, hogy már sokan azt hiszitek, hogy kihaltam az anime körből, de nem. Még élek és még nézem őket, lassan de biztosan.

Szóval, mindenképpen akarok olyan bejegyzéseket, ami nem vélemény, hanem, hogy éppen mit nézek, és mennyire tetszik vagy utálom, esetleg félbehagyom.

Most hirtelen a bepillantó név jutott eszembe... Igen, már hallom, nem valami kreatív, de nekem csak ez jutott. Nem is tudom, hogy kellene, hetente egyszer, vagy többször. Bár amennyi animét nézek, lehet, hogy hónaponta is elég lenne. Na jó, nem. Mivel a véleményekkel most hadilábon állok, ezért ki fogok e mellé még találni valamit.

Tehát jöjjön néhány anime, amit most nézek:

One Piece: Van aki utálja a shounen animéket, a több mint 500 résszel? Mert nem csinálnak benne mást csak harcolnak és nincs benne más? Na, akkor nézzétek meg ezt. (El fog tartani egy ideig.) A legfőbb pozitívum, hogy nincs benne szerelmi kapcsolat a középpontba, nincsenek kínos pirulások, ezért már kap plusz 100 pontot, de van benne barátság, kalózok, család és egyéb. Véleményeimből leszűrhettétek, mennyire oda vagyok és vissza az érzelmes dolgokért, a jól kidolgozott kapcsolatokért, na ez pont azt adja. És a humora is jó!

Free!: Úszós anime a nyári szezonból. Érdekes, érdekes. Lányoknak fanservice erősen, de látom én a történetet, ahogy alakul, mindenképpen fogom a többi részt is nézni. A főszereplő karaktere nagyon-nagyon tetszik, ezért sok piros pont jár. Még csak az első két részen vagyok túl... úgyhogy...

Steins;Gate: Időutazós, tudósos, hétköznapi emberes. Öhhm... utazás az időben? Oké oké, tényleg nem tudok sokat mondani róla, pedig már a felén túl vagyok. Szeretem, mert leköt, viszont nem is tudom, kicsit már unom.

Most ezeket nyúzom. Nah, jó a Freeből még csak két rész jelent meg, szóval őt nem nyúzom, a One Piece-nek már a 300. részén túl vagyok (JUHÉÉÉ), de még messze a vég, a Steins;Gate meg... hm... egy hét egy rész, és akkor még lehet hazudok.

Nálatok melyik anime élvez most fő prioritást? 
Üzemeltető: Blogger.