Koisuru Boukun vélemény

Vigyázat YAOI! Spoiler nyomokban felfedezhető, nem mintha sok mindent el lehetne sütni.

A történetre nincs sok panasz. Van nekünk a szemüveges pasi, akinek a testvére meleg, és együtt él a barátjával San Francisco-ban, ahol nem rég engedélyezték a melegek házasságát, így Souichi, aka szemüveges uke, ki gondolta volna, ideges lesz, ordít egyet Morinagával, a semével, és mehet is a móka. Szóval kezdődik is az egyetemen, majd később az egyik fiú házában minden. És a bonyodalmat nem az uke indítja...

Be kell valljam, ez másabb, mint a többi tucat yaoi. Itt ugyanis a meleg ellenes uke és a sima seme, érdekes előadást tartanak nekünk. Barátok, ez látszik rajtuk. Viszont, mikor Morinaga elmegy panaszkodni a szokásos bárba, és kap egy kis ajándékot a csapostól, minden felborul. Senpai minden értelemben a sárga földig issza magát, míg Morinaga figyeli az áldozatát. Az egészet ott rontotta el, hogy elment még neki sört venni, mert így a kedves uke megtalálta a kis üveget, amit nem kellett volna. Hö, ezt eléggé megszívta, de még mennyire meg fogja...

Morinaga eléggé becsípett állapotba megtalálja a hercegét vagy királylányát, akinek a legnagyobb megmozdulása akkor, hogy később ráesik a seme-re. Igen, talán a vágy fokozó segített neki a felállásban, és a kőkemény testrészt is előnybe részesíti Morinaga. És TADAM. Megtörténik. Morinaga nem vár egy percet se, jó, talán azt az egyet megvárja, de utána teljes erejével a senpai-a kielégítésére koncentrál.

Forró pillanatok
És itt vége is van a bűvös első résznek, de van másik! Az indulatok elszabadulnak. Senpai ébredezik, és nem nagyon boldog, hogy Morinaga kihasználta a kedvező helyzetet, le is hordja őt, kiküldi a saját lakásából, úgyhogy teljes az élvezet, főleg a senpai-nak. Szóval a senpai dühös, Morinaga-nak bűntudata van, ezért elmegy, persze lábon, és egy másik helyre. Ezután jön meglepődés, harag, szex, mi kell még egy yaoiba?
A dühös senpai

Az OVA-ról azt lehetne mondani, ha nem ismerném a mangát, hogy jó, csak később lesz unalmas. Például a homofób uke jó választás, a testvér komplexusos báty szintén. A felháborodása az uke-nak szintén tetszett. Végre egy olyan anime amiben nem szeret bele elsőre, abba a pasiba, aki szinte "megerőszakolta".  Jó, tudom ott volt az itóka, de kihasználta a helyzetet. A szereplők jelleme változatos volt a megszokotthoz képest, úgy értem egy homofób uke? És a seme se volt semmi. A sok pirulós uke után, mát a dühös-pirulós uke, jobb volt. Persze, ez egy yaoi, és majdnem minden yaoira jellemző, hogy az egyik úgyis ki fogja használni a másikat, amit ő persze hagy, és a végén még bele is szeret. Tudjuk, hogy ez lesz, ennek kell lennie, különben hol a Happy End? A két rész szexszel végződött, úgyhogy a yaoifanoknak semmi ok a panaszra. Kikapcsolódásnak jó a yaoi függőknek, de ha valami mélyebb yaoi-t keresünk, amit lehetetlen találni, akkor nem itt kell keresni. Sok vicces jelenet, kevés dráma, elég szex.

Pontozás: 7 a tízből.

Ami tetszett és ami nem: Jó volt, ki lehetett bírni, jó szereplő jellemek, kevés pirulás, de semmi új yaoi téren, történet nem más, mint a többi, tipikus yaoi, de a jobb fajtából.

Kedvenc idézet: "Óh, ne már, állj fel rendesen!" /Morinaga/

Kedvenc szereplő: a yaoikban mindenkinek hülye tulajdonságaik vannak... Nincs.

Utált szereplő: Kivételesen az sincs.

Videó: UraharaShop-ról néztem én, de a Yaoi Orden is ellát felirattal.

4 megjegyzés:

Igen, a legszórakoztatóbb, és legnem átlagosabb yaoi elem az volt ebben, hogy az aktív fél néz ki passzívnak, és a passzív fél aktívnak.

 

Ritkán látni ilyet, ezért volt olyan jó.

 

A mangát nem említetted hol van... *sóhajt*

 

Red Light Yaoi Team csinálja/ta.

 

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.