L'Etoile Solitaire - Magányos csillag

Yaoi! Nyáltenger és egyéb romantikus fájdalmak érhetnek olvasás közben, de gondolkodjunk pozitívan, lehetne rosszabb is. De azért ez egy nagy kínzás volt.

Elkövető: Ogami Yuno.

Micah Remmington balra: fekete hajú), egy üzletember, aki egy nagyon sikeres üzletember, ezenkívül eltapossa ellenségeit. Következő célja a Kurahashi vállalat, melynek a vezetője, az egyetemista Yuuki, (miért hívnak majdnem minden ukét Yuukinak? már unom ezt a nevet), aki pénzhiánnyal küszköd, ezért Micah fel akarja vásárolni a szállodát, hogy bevételt szerezzen belőle.

És igen, itt akad össze a Yuukival, aki nem nagyon akarja irányítani a családi vállalkozást, de rajta sor. Látszik rajta, hogy nem egy irányító típus. Így nem lepődünk meg, mikor kiderül, hogy legtöbbször az asszisztense beszél helyette, aki ha nem is szemmel láthatólag, de bele van zúgva Yuukiba. Ugyanez Micah asszisztenséről is elmondható, bár az egész nyilvánvaló

Nagyon-nagyon unalmas. Találkoznak még az előtt, hogy tudnák egymásról, hogy igazgatók mindketten. Yuuki, ezzel szerzett egy új barátot, akiről kiderül, hogy egy cég igazgatója, Mily szomorú... Kapunk egy olyan Yuukit, aki nem tud kiállni magáért, irul-pirul, amin már meg se lepődöm. Elhiszem, hogy sok olyan dolgot tud mondani, ami miatt elpirul, de nem minden harmadik oldalon. Yuuki, úgy viselkedik, mint egy lány, még egy lányra jobban is hasonlít.

A rajzok nem tetszettek, Micah barátnőjének a szeme például, olyan volt, mintha vak lenne. És az a kis indok, hogy terhes? Ugyan... Annyira átlátszók ezek az indokok, de még a szereplők is olyan naivak, hogy szinte idegesítőek.És a Micah asszisztensének a szerelmi vallomása? Valami katasztrófa, hipp-hopp, bevallotta, eztán meg hagyjuk ezt figyelmen kívül, Micah módra. Annyira őszinte és nyitott volt szegény pasi, hogy majdnem megsajnáltam, de aztán mégsem tettem, az már furcsa lett volna.

Mert nincs karakterizálás. Nincs egy nagy történet. Nincs semmi. Egy átlagos yaoi, csak a rosszabb fajtából. Én elhiszem, hogy ez egy kis kötetnek készült, és nem lehet regényeket írni, de nagyon szegényes felhozatal volt, a szereplők, olyan üresek voltak, mint egy váza, a történet sem volt nagy szám. A sablon a megszokott. Szóval "szőke" herceg fehér lovon, megmenti a felelőség alól, hogy tanulni tudjon. A végén biztos nem ér testi megrázkódtatás, se lelki, a befejezés miatt.

Pontozás: 4, rossz. Nagyon nagyon rossz....

Kedvelt szereplő: Vicces....

Nem kedvelt szereplő: Mindenki.

Kiadta itthon: A FUMAX.

2 megjegyzés:

Ha nem tetszik minek olvastas el?

 

Mindenkinek kell adni egy esélyt.

 

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.