One Outs vélemény

Baseball-os anime, juhúú! És szerencsére nem a szokásos.

Minden úgy kezdődik, hogy a Lycaons sztárja, Hiromichi Kojima, Okinawa-ba utazik, és ott találkozik egy dobóval..Ez a bizonyos, név szerint, Tokuchi Toua, dobó, csak fogadással megy bele a játékba, hisz ez a One Outs egyik lényeges pontja. Ha visszatudja ütni a labdáját Kojima, akkor övé lesz Toua keze, mivel ezt kérte, de ha nem akkor, fizetnie kell Tokuchinak. Tokuchi meg is lepődik, mikor az áldozata visszaüti a labdát, ezért oda is nyújtja a kezét, várva, hogy majd eltöri. És itt mondja Kojima, hogy menjen vele vissza, és játsszon a csapatukban.

És elkezdődnek a nagy összecsapások. Nem kell itt vérre és kimerítő edzésekre gondolni, hiszen itt nem arról van szó, hogy milyen keményen eddzenek a csapatok, majd jutnak el a bajnokságig. Kivételesen, Tokuchi egy zseni, akinek a logikája átlag feletti, a szorult helyzetekből pedig mindig talál kiutat. Mondhatjuk úgy, hogy Tokuchi a hős, aki mindig megmenti a napot vagy a meccset.

Tokuchi az egészben a legjobb karakter, bár ez elvárható lenne egy főszereplőtől, de itt nem is lehet sok szereplő közül választani. Mint a képen is látszik, szőke haj, cigi legtöbbször a szájába, egy önelégült mosoly az arcán, amit mindig feltesz az arcára, ha az ellenség éppen belesétált a csapdájába. A szája szintén nagy, mindig szívesen szól be csak úgy az ellenfélnek, hol hülyíti őket, hol pedig megmondja az őszintét, és hogy nincs rá esély, hogy győzzön.

Egy nem teljesen kifejlett önelégül mosoly
Miután csatlakozik a csapathoz a klub vezetővel fogadást kötnek Tokuchi fizetésével illetőleg. A klub vezető bosszankodik, mikor a csapat nyer, pedig nem ez lenne a dolga. A személyes bosszúja sokkal többet ér neki, mint a csapat győzelme, ami szánalmas egy klubvezetőtől. Tokuchi közönyös vagy szemét, elmagyarázza, hogy miért is csinált úgy, miközben összetöri az ellenfeleit, kedves. Összefoglalva, baseball, logika, szemétkedés Tokuchi részéről, pénz, önelégült mosolyok. 

Kicsit pszichonak néz ki így, nem?:D
Pontozás: 10 :D

Kedvelt szereplő: Tokuchi.

Nem kedvelt szereplő: Nem volt.

Idézet: "Ez a fickó még az edzőnél is rosszabb."- egy ellenfél
"Akik összetörtek, többet ne álljanak fel." - Tokuchi

Videó: Will of Fire, szép volt. Köszönjük. :D 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.