Oké emberek, beszélhetnénk a One Piece új fejezetéről???? Ami nem új, csak nah

Avagy rájöttem, hogy nem fogok a szövegeléseimnek és fangirlködésemnek új blogot csinálni, azt meghagyom a fordításoknak.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Ha nem tudod ki tűnik fel a 731. fejezetben, akkor ajánlom, hagyd abba az olvasást ennek a posztnak, különben óriási spoiler hegyekbe fogsz bukkanni. Kösziii, tudom, hogy ti se akarjátok lelőni a legjobb poént.

MEGETTE ACE GYÜMÖLCSÉT, ISMÉTLEM MEGETTE!!! És mondta is, hogy "Ace, használni fogom a támadásod". Awww.

Majd áttérünk Robinhoz és Usopphoz, és egyszerűen... no comment. :D Talán így lesz Usoppnak 8000 követője? Lehetetlen egy alak, de tényleg.

ÉS LÁTJUK AZ ARCÁT, 13 FEJEZET UTÁN VÉGRE ELÉRKEZETT A PILLANAT!! És hazudnék ha azt mondanám, hogy csalódtam. Mert Sabo még mindig kis aranyos, és sebhely az arcán!! Koala vele van, és a no. 2 Felkelő, szóval Dragon után ő jön??? *sikít* okéoké, erről még később.

És Luffy-ék!! VÉGRE MEGTALÁLTÁK LAWT! És természetesen Torao első mondata, hogy vége a szövetségüknek, de természetesen Luffy mindig is Luffy marad!! És mintha meg se hallotta volna Toraot, elkezdi őt kiszabadítani. Aztán Doffy mondott valamit egy Madárketrecről és Torao elég felkavartnak tűnt...

THE END.

Kérem szépen, kérem szépen, ez e fejezet!!!

SABOOOOOOOO. Oké, ki szeretne egy Sabo-Luffy beszélgetést??? Mert én igen, és bár tudom, hogy nem fognak Ace-ről beszélni, (pedig akkor biztos elbőgném magam), de... de... remélem Dresrossa után, kapunk egy kis Sabo és Koala találkozik Luffy-val és nakamáival. Az ÉRZÉSEK, az ÉRZÉSEK. Mindenképpen lefordítom nektek azt a doujinshit, ahol Sabo és Luffy újra találkoznak. Az nagyon-nagyon megható. És akkor beszéljünk Sabo-ról, kigondolja, hogy a haját Ace miatt növesztette meg? Igen, én azt gondolom... És kérlek értékeljük, mennyire menő, hogy a régi ruhájában van. *szomorú visszatekintés a múltra* Rendben jól vagyok, de... SABOOOOOOOOO. Legszívesebben dalra fakadnék, de nem vagyok Disney hercegnő, szóval kihagyom.

Amúgy nagy kérdés, ha Sabo No. 2 Dragon után, szóval volt aki felismerte. Szóval benne volt az újságban, de ha benne volt csak  két éve kezdett Sabo feltűnni vagy már előtte is? Arra akarok kilyukadni, hogy ha már régebben is újságban volt, akkor tudhatta, hogy Sabo életben van, neeem? :D:D Na jó, ez csak teória, amin tumblr-ön vitattak. De jó teória.

ÉÉÉÉS Law megmentése akcióba lépett. Alig várom, hogy legyőzzék Doffy-t, és és végre megtudjuk Torao múltját, mert már meghalok ilyen bizonytalanságok közt. MEGHALOK!! Oké erős túlzás, de nagyon kíváncsi vagyok.

Szóval amit nagyon várok:
- Sabo/Luffy beszélgetés
- Law tragikus múltja (mert mi más lehet mint tragikus, elvégre a One Piece-ről van szó)
- mi van a Sunny csapattal???
- Usopp és a 8000 követője (de most tényleg, értitek, a manga elején volt kb. 700 fejezettel ezelőtt, meghalok Oda-sensei terveitől)
- Koala és Robin találkozás
- vagy csak alapból Felkelők/Szalmakalapos találkozás

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.