2011 nyár - első pillantás...

Nem sok mindenbe néztem bele, de itt van néhány.

Sacred Seven: Elnyomott hatalommal egy főhős pasi, aki karakterileg el van veszve, vagyis nem mutat semmi újat. Ha éppen a rossz uralja, akkor kinő egy szarv a homlokából, és így úgy néz ki mint egy egyszarvú. Ezenkívül, kapunk egy Sebas-chan klónt, és cuki kislányokat. Szóval, nem nagy szám, de gúnyolódni szívesen fogok rajta, mennyi sablont fognak belerakni. (És nem vagyok szemét kicsit se)

Nurarihyhon no Mago: Sennen Makyou: Kezdődik egy jóképű démonnal és folytatódik a 8 éves Nura-val. A főhős még mindig idegesítő, a lányok is, a youkai-k  azért jó fejek, bár ott is van néhány idegesítő alak, Yuki Onna, Atobe... stb... Ez a rejtett belső már másodszor tűnik fel, az eltitkolt erő, milyen érdekes. *szarkazmus*

Natsume Yuujinchou San: Az egyetlen normális anime ami hozta a formáját, kedves youkaik-kal, Nyanko-sensei és még Madara is nagyon jól alakít. Nincs panasz. És a következő részben lesz Tanuma :D

Kamisama Dolls: Egyértelmű, hogy az a falu sáros, de nagyon. Mindenki nekik engedelmeskedik? Meg az a szentély.. Aki biztos tud valamit. De az is lehet, hogy őrült, remélem nem fordul át ecchi-be.

Usagi Drop: Ez szép és aranyos volt. Biztos lesz itt dráma, szinte érezhető. Ezt jól megcsinálták.

Blood-C: Nappal ügyetlen iskolás lány, este gyilkos. Unalmas felállás szerintem, de gondolom lesz benne valami extra.

Ikoku Meiro no Croisée: Japán lány Franciországban... Tetszett. olyan kis nyugodt, csendes konfliktusú, két külön ország viselkedésének normáiról, hol mi  a fontos.

Itsuka Tenma no Kuro Usagi: ecchi, de mégis a történet maradásra bír, meg amit elkezdek, azt be is fejezem, ha csak nem valami szörnyű-kibírhatatlan, de ez messze van attól. Van itt szakadó fej, vér, halál, loli, nem-loli, rossz fiú.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.